Avantatges de ser client

SÒLIDA POSICIÓ

Fitch Ratings destaca la solidesa del Grup i el fet de disposar d’una ràtio de liquiditat confortable i d’una elevada capitalització. També posa de relleu l’eficiència en la gestió, una política prudent de risc i l’èxit en el procés d’expansió.

RECONEIXEMENT MUNDIAL

El nostre rigor, professionalitat i responsabilitat en la gestió han rebut el reconeixement de les més importants entitats de qualificació, en tots els àmbits de la nostra activitat.

EQUIP DE PROFESSIONALS

Disposem d’un equip especialitzat que treballa dia rere dia per oferir el tracte proper, de confiança i d’absoluta professionalitat que mereixen els nostres clients. Perquè el client és el nostre actiu més important.

MÀXIMA DISPONIBILITAT

Oferim canals de comunicació per satisfer les necessitats dels nostres clients en qualsevol moment, de manera ràpida, fàcil i segura: l'e-Crèdit, la Línia Directa Crèdit, els nostres portals web, les oficines automàtiques 24 h

I+R+i

Creem nous productes i serveis bancaris i millorem els que ja tenim per cobrir les necessitats dels nostres clients i adaptar-nos al canviant entorn economicosocial. ­

COL·LABORADORS DE PRIMER NIVELL

Treballem amb alguns dels més reconeguts experts en mercats financers, que aporten el seu know how i un important valor en l’execució de l’estratègia

REFERENT TECNOLÒGIC

Pioners en la primera banca electrònica del país, un autobanc, les oficines automàtiques 24 h i en el desenvolupament d’una aplicació mòbil. Crèdit Andorrà és al capdavant en tecnologia bancària a Andorra.

EL BANC D’ANDORRA AL MÓN

Crèdit Andorrà és una entitat financera amb vocació de banca universal i amb una trajectòria de més de 60 anys, durant els quals s’ha consolidat com a grup financer global amb un important pla d’expansió. 

NETWORKING

Ser client de Crèdit Andorrà posa a l’abast dels nostres clients la possibilitat de formar part d’una xarxa de persones i empreses amb les quals es poden crear vincles i relacions interprofessionals.

VOCACIÓ DE SERVEI AL PAÍS

Comptem amb una llarga trajectòria en la qual la nostra vocació de servei ha estat, des de l’inici, el principi que ens ha definit i ha guiat la nostra activitat. Així s’ha reflectit en el nostre lema: Al vostre servei i al servei del país.