COMERÇ ELECTRÒNIC SEGUR

A Crèdit Andorrà som conscients de la necessitat de garantir la seguretat en l’ús de les targetes dels nostres clients, també en el comerç electrònic.

En aquest sentit, les targetes de Crèdit Andorrà Visa i Mastercard compten ara amb el servei de Comerç Electrònic Segur, un sistema d’autenticació gratuït que et permetrà realitzar compres per Internet de manera més segura i evitar possibles fraus en comerços adherits als sistemes de pagament Verified by Visa i MasterCard Secure Code. 

Com funciona el servei de Comerç Electrònic Segur un cop el tingui activat?

  • El client introdueix les dades que el comerç sol·licita habitualment per fer una compra online.
  • S’obre una pàgina de Crèdit Andorrà per validar la transacció a través del Comerç Electrònic Segur.
  • El client rep un SMS amb un codi de seguretat per confirmar i validar l’operació.
En realitzar una compra per Internet, el comerç et sol·licitarà el número de la teva targeta per realitzar el pagament, la data de caducitat i el criptograma. Un cop hagis introduït les teves dades se't redireccionarà cap a una pàgina de Crèdit Andorrà on et demanarem que introdueixis un codi que rebràs al número de mòbil que hagis introduït en l’activació del servei de comerç electrònic segur al teu e-Crèdit. Aquest codi és únic i personal i només serà vàlid per a aquella operació. A partir d’aquest moment podràs continuar amb la compra de manera segura.

Per a més informació, consulta la secció de seguretat del banc.