#JuntsEnsEnSortirem
Ara més que mai, ens tens a prop. Mesures de Crèdit Andorrà davant de la COVID-19

COMPTE NÒMINAMIGA

Crèdit Andorrà t’ofereix molts avantatges en contractar el compte Nòminamiga a les nostres oficines. Podràs obtenir descomptes en assegurances, condicions més avantatjoses en crèdits i préstecs, entre d’altres beneficis. 


El compte Nòminamiga és un compte sense comissions de manteniment ni d’administració. A més, pots disposar d’un avançament de fins a una mensualitat per a imprevistos o per a altres despeses, sempre que faci més de 3 mesos que ingresses la teva nòmina a Crèdit Andorrà.

Els millors descomptes en les nostres assegurances:

  • 10% de descompte en contractar una pòlissa d’assegurança de la llar de la Financera d’Assegurances per a un habitatge a Andorra, o a través d'ERM Espanya per a un habitatge a Espanya. Aquest descompte es renova cada any que mantinguis la nòmina a Crèdit Andorrà.
  • Assegurança escolar per als teus fills de franc , sempre que tinguis contractada una assegurança de cotxe i una altra de llar de Financera d’Assegurances.
  • 10% de descompte els 6 primers mesos en les nostres assegurances(1) de:

- Salut: PIAM, Crèditsalut Plus, Crèditsalut, Crèditsalut Hospitalització.

- Baixa: Crèditbaixa.

- Vida: Crèditvida Capital, Crèditvida Previsió,Crèditvida Integral.

  • 10% de bonificació si contractes una pòlissa d’assegurança de cotxe nova de la Financera d’Assegurances:

- Si traspasses la pòlissa des d’una altra entitat a Financera d’Assegurances, gaudeixes de la bonificació de què ja disposaves, més un 10% addicional respecte de les tarifes de Financera d’Assegurances, amb un màxim d’un 50% sobre aquestes tarifes.

- Si disposes d’una assegurança en un altra entitat i contractes una pòlissa nova amb Financera d'Assegurances, també gaudeixes de la mateixa bonificació addicional de l’apartat anterior.

- Disposes d’un vehicle de substitució en cas de robatori o si el teu vehicle està al taller per accident, si l’assegurança és a tot risc o si, essent a tercers, és la part perjudicada en un sinistre.

  • Aquests avantatges estan disponibles sempre que mantinguis la teva nòmina a Crèdit Andorrà. 

(1) Productes contractats amb CA Vida Assegurances, SA. Oferta no acumulable a d’altres existents.