CRÈDIT RÀPID

Crèdit Ràpid és una modalitat de finançament per adquirir articles de consum de baix import, fins a 5.000 euros.

Aquest finançament es pot sol·licitar directament al mateix comerç, per comprar productes que superin els 300 euros. L'establiment, a petició del client, realitza una trucada al banc, i en no més de 15 minuts es comunica a l’establiment la concessió o no del préstec per a la compra sol·licitada.

Aquesta modalitat de finançament és ideal per fomentar les vendes entre els seus clients. Per poder oferir-lo, cal signar un conveni de col·laboració amb el banc i cal identificar els punts de venda amb la imatge del producte.

Més de 350 comerços d’Andorra ja ofereixen aquest servei en sectors variats: informàtica, esports, agències de viatge, mobles i electrodomèstics, entre d’altres.

  • Immediatesa: sol·liciti el Crèdit Ràpid des del mateix comerç on faci la compra.
  • Total comoditat: no cal desplaçar-se al banc, només cal fer una trucada al gestor del comerç (de dilluns a divendres de 9 h a 17 h) per demanar l’autorització del finançament.
  • Rapidesa: en pocs minuts, Crèdit Andorrà dóna una resposta i és el mateix venedor qui tramita el contracte per poder adquirir el producte.