#JuntsEnsEnSortirem
Ara més que mai, ens tens a prop. Mesures de Crèdit Andorrà davant de la COVID-19

El meu cor botiga per Andorra

Ara més que mai, el meu cor botiga per Andorra

Multiplica les teves compres x3 comprant en comerços d’Andorra i tant tu com el comerç on has comprat podeu guanyar fins a 1.000 euros.

Perquè quan compres a Andorra, guanya el país i hi guanyes tu.

Botiga per Andorra
Com hi participo?

Ara, per cada compra que facis en un comerç d’Andorra amb una targeta de crèdit, sigui del banc que sigui, participes en els nostres sortejos setmanals. Podràs multiplicar les teves compres x3 i guanyar fins a 1.000 euros.

 

Si la teva targeta és de Crèdit Andorrà, no has de fer res, participes automàticament en el sorteig.

 

Si la teva targeta no és de Crèdit Andorrà, sigui d’un banc nacional o internacional, registra AQUÍ totes les teves compres i deixa’ns les teves dades perquè et puguem contactar.

 

Per participar en cada sorteig, les teves compres han de passar per la tecla 3 del TPV. Al comerç, demana el 3 i multiplica les teves compres x3.

Soc un comerç, com hi participo?

Per participar en els nostres sortejos setmanals i multiplicar les teves vendes x3, tan sols has de passar les vendes de les targetes per la tecla 3 del teu TPV, sigui físic o virtual. Així de senzill, així de fàcil.

I si encara no tens el teu compte d’empresa a Crèdit Andorrà, a què esperes? Deixa'ns les teves dades i un gestor et contactarà.

 Consulta les bases del nostre sorteig “Ara més que mai, el meu cor botiga per Andorra”.