#JuntsEnsEnSortirem
Ara més que mai, ens tens a prop. Mesures de Crèdit Andorrà davant de la COVID-19

FONS ACTIVE ALLOCATION

Dins d’aquesta categoria hi ha els fons Proactive Protection. Una gamma de fons* diferent de la resta gràcies a la seva capacitat per adaptar-se ràpidament a les tendències dels mercats, amb el principal objectiu de protegir el capital de l’inversor.

  • Adaptats als mercats. Busquen la millor rendibilitat alhora que controlen el risc per protegir el seu capital, adaptant-se a les tendències reals dels mercats.
  • Diferents de la resta. Cerca de diferents estratègies a través de les millors alternatives de fons i ETFs.
  • El seu objectiu és aconseguir bones rendibilitats prioritzant el control de les caigudes i minimitzant el risc de renda variable.
  • Per als qui valoren la seguretat i el rendiment. Estan pensats per a aquelles persones que, a més del rendiment, valoren la seguretat en les seves inversions. El seu objectiu principal és la preservació del capital.

Pot seguir les cotitzacions dels nostres fons Proactive Protection al web: www.borsacredit.ad.

* Crediinvest SICAV és una “Société d'investissement à capital variable” (SICAV). Els compartiments Crediinvest SICAV Proactive Protection i Proactive Protection Opportunity estan orientats al control del risc amb una volatilitat limitada màxima d’entre el 5% i el 10% segons el producte. Número de registre Crediinvest SICAV Proactive Protection: EB02-003-10; Número de registre Crediinvest SICAV Proactive Protection Opportunity: EB02-003-11. Els prospectes complets es poden consultar a www.borsacredit.ad i els estats financers trimestrals i anuals es poden consultar a les oficines de Crèdit Andorrà. Les comissions i les despeses associades a la SICAV es poden consultar al prospecte i al document de dades fonamentals per a l'inversor (KIID), disponible a www.borsacredit.ad. Societat gestora: Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, S.A. Dipositari: Banque de Patrimoines Privés, SA. Assessor d’inversions: Credi-invest, SA. Entitat dipositària: Banque de Patrimoines Privés, SA. Distribuïdor a Andorra: Crèdit Andorrà, S.A. amb número d’autorització EB 2/95.