FONS DE RENDA MIXTA

Els fons d’inversió de renda mixta de Crèdit Andorrà són fons que tenen l’objectiu d’invertir part del teu patrimoni en actius de renda fixa i part en renda variable. Aquests fons van dirigits a clients que valoren la seguretat i l’estabilitat, però sense renunciar a un rendiment positiu. 

Dins de la categoria de fons de renda mixta de Crèdit Andorrà, tenim els fons Proactive Protection. Una gamma de fons totalment diferents de la resta gràcies a la capacitat que tenen d’adaptar-se ràpidament a les tendències dels mercats, amb el principal objectiu de protegir el capital de l’inversor. Descobreix més sobre aquesta gamma de fons.

Una gamma de fons d’inversió* capaç d’adaptar-se ràpidament a les tendències dels mercats amb l’objectiu de protegir el teu capital.

  • Adaptats als mercats. Busquen la millor rendibilitat alhora que controlen el risc per protegir el teu capital, adaptant-se a les tendències reals dels mercats.
  • Diferents de la resta. Cerca de diferents estratègies a través de les millors alternatives de fons i ETFs.
  • El seu objectiu és aconseguir bones rendibilitats prioritzant el control de les caigudes i minimitzant el risc de renda variable.
  • Per als qui valoren la seguretat i el rendiment. Estan pensats per a aquelles persones que, a més del rendiment, valoren la seguretat en les seves inversions. El seu objectiu principal és la preservació del capital.

No sobreviuen els més forts, sinó els que millor s’adapten. Així són els nostres fons d’inversió Proactive Protection. 

Per seguir les cotitzacions dels nostres fons Proactive Protection, accedeix al web: www.borsacredit.ad i informa’t sobre la composició de les carteres, els paràmetres de risc, la gestió i la rendibilitat.

* Crediinvest SICAV és una “Société d'investissement à capital variable” (SICAV). Els compartiments Crediinvest SICAV Proactive Protection i Proactive Protection Opportunity estan orientats al control del risc amb una volatilitat limitada màxima d’entre el 5% i el 10% segons el producte. Número de registre Crediinvest SICAV Proactive Protection: EB02-003-10; Número de registre Crediinvest SICAV Proactive Protection Opportunity: EB02-003-11. Els prospectes complets es poden consultar a www.borsacredit.ad i els estats financers trimestrals i anuals es poden consultar a les oficines de Crèdit Andorrà. Les comissions i les despeses associades a la SICAV es poden consultar al prospecte i al document de dades fonamentals per a l'inversor (KIID), disponible a www.borsacredit.ad. Societat gestora: Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, S.A. Dipositari: Banque de Patrimoines Privés, SA. Assessor d’inversions: Credi-invest, SA. Entitat dipositària: Banque de Patrimoines Privés, SA. Distribuïdor a Andorra: Crèdit Andorrà, S.A. amb número d’autorització EB 2/95.

Et presentem Active Allocation, la gamma d’Organismes d’Inversió Col·lectiva (OIC) que inverteix en fons d’inversió d’arreu del món, localitzant en cada moment la millor oportunitat.