#JuntsEnsEnSortirem
Ara més que mai, ens tens a prop. Mesures de Crèdit Andorrà davant de la COVID-19

FONS D'INVERSIÓ

A Crèdit Andorrà t’oferim un ampli ventall de fons d’inversió especialment dissenyats per ajustar-nos a les teves necessitats.

Amb el Crediinvest SICAV International Value de Crèdit Andorrà gaudeix de la confiança de dipositar les teves inversions en la gestió d’unes mans expertes:

  • És un fons d’inversió 100% renda variable que inverteix en empreses internacionals cotitzades en qualsevol mercat, excepte l’espanyol i el portuguès.
  • Segueix la filosofia de gestió value investing que cerca negocis comprensibles, ben gestionats i amb bones perspectives de generació de beneficis, el preu dels quals presenti un descompte atractiu respecte de la seva valoració estimada.
  • Aquesta filosofia ha permès als nostres clients obtenir rendiments sostinguts en el temps per sobre dels índexs de referència. Així, des del seu llançament i fins el 31/12/2014, el fons ha obtingut un rendiment acumulat d’un 114,5% davant del 67,5% obtingut pel seu índex de referència (MSCI World Euro).

Per seguir les cotitzacions del Crediinvest SICAV International Value accedeix al web www.creditbroker.ad 

Crediinvest SICAV és un Organisme d'Inversió Col·lectiva en Valors Mobiliaris (OICVM) SICAV autoritzat a Luxemburg i supervisat i regulat per la CSSF, amb número de registre B 98745. Número de registre a l'INAF: Crediinvest SICAV International Value – EB02-003-03. Data de llançament del fons: 01/09/2004. Índex de referència: MSCI World Euro. Rendiments nets de comissions. Rendiments passats no pressuposen rendiments futurs. Les comissions i les despeses associades al fons es poden consultar al prospecte i al document de dades fonamentals per a l'inversor (KIID), disponible a www.creditbroker.ad . Els inversors poden sol·licitar els estats financers semestrals i anuals a qualsevol oficina de Crèdit Andorrà. Gestor d'inversions: Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, SA. Assessor d’inversions: Crediinvest, SA. Distribuïdor del fons a Andorra: Crèdit Andorrà SA, número d'autorització EB 2/95.

L’objectiu dels fons de renda variable de Crèdit Andorrà és oferir-te uns rendiments consistents i sostinguts al llarg del temps, per sobre de la rendibilitat dels índexs de referència.

  • Gestionats segons els principis de la filosofia value investing, que cerca negocis comprensibles, ben gestionats i amb bones perspectives de generació de beneficis que tinguin un preu atractiu respecte del seu valor estimat.
  • Ofereixen elevats potencials de revaloració per aconseguir un rendiment atractiu a mitjà i llarg termini, fugint de les inversions de tipus especulatiu.
  • Àmplia gamma de fons per triar: cartera de renda variable europea, internacional i ibèrica.
  • Gestionats per Crèdit Andorrà Asset Management, la gestora de fons del Grup Crèdit Andorrà, amb més de 25 anys de coneixement i experiència.

Pots seguir les cotitzacions dels nostres fons a: www.creditbroker.ad 

 

Sigues partícip dels nostres fons d’inversió i gaudeix dels avantatges de la diversificació, la liquiditat i la seguretat que et proporciona Crèdit Andorrà. A més, tindràs a la teva disposició un equip d’experts professionals que s’encarregaran de la gestió i el seguiment, perquè no t’hagis de preocupar del dia a dia de les inversions.

Descobreix a www.creditbroker.ad els nostres fons d’inversió i informa’t sobre la composició de les carteres, dels paràmetres de risc, de la gestió i de la rendibilitat, entre d’altres característiques.