#JuntsEnsEnSortirem
Ara més que mai, ens tens a prop. Mesures de Crèdit Andorrà davant de la COVID-19

Formulari de participació en la campanya “El meu cor botiga per Andorra”

Aquest formulari només ha de ser emplenat per aquelles persones que vulguin participar en el sorteig “El meu cor botiga per Andorra” i hagin efectuat la seva compra amb una targeta de crèdit que NO sigui de Crèdit Andorrà (s’accepten targetes nacionals i internacionals).

En cas d’haver pagat la compra amb una targeta de Crèdit Andorrà, el client participa de manera automàtica en el sorteig, i per tant no és necessari que empleni aquest formulari.

Cal disposar correctament d’aquest número per confirmar el pagament de la compra. El Número d’Autorització és únic per a cada operació efectuada a través del TPV del comerç, aquest apareix detallat al tiquet de compra al pagar amb targeta de crèdit. Al següent exemple de tiquet de compra (ressaltat en requadre vermell) destaquem el número d’autorització:

* Els camps marcats són obligatoris

En compliment de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, el participant al sorteig autoritza expressament que les dades de caràcter personal facilitades a CRÈDIT ANDORRÀ, SA al formulari del sorteig siguin incorporades a un fitxer temporal de l’entitat, i tractades de manera estrictament confidencial, amb l'única finalitat de gestionar la promoció del sorteig "El meu cor botiga per Andorra". Un cop celebrat el sorteig, el fitxer de dades esmentat serà destruït. De conformitat amb la normativa en vigor en matèria de protecció de dades personals, el participant al sorteig té dret a accedir a aquest fitxer temporal per consultar les seves dades, rectificar-les si fossin errònies o haguessin variat i/o donar-les de baixa abans del sorteig. Per a exercitar els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, pot adreçar-se al responsable del tractament (CRÈDIT ANDORRÀ, SA) a través del correu electrònic: info@creditandorra.ad.