GAMCO International SICAV Merger Arbitrage

El fons GAMCO International SICAV Merger Arbitrage, gestionat per Gabelli Funds LLC, és una nova alternativa d'inversió per a aquells clients que estiguin interessats en un creixement de capital amb una perspectiva a llarg termini assumint un risc moderat. El fons inverteix principalment en operacions de fusions i adquisicions de capital ja anunciades.

La rendibilitat del fons GAMCO International SICAV Merger Arbitrage es basa en eines pròpies d'anàlisi global, en una rigorosa valoració dels actius i en la diversificació entre sectors i capitalitzacions. L'estratègia i la metodologia Merger Arbitrage permeten la preservació i el creixement dels actius a llarg termini.

Aquestes són algunes de les característiques del fons que podria incorporar-se a la seva cartera d'inversió:

  • Accés a oportunitats d'arbitratge.
  • Retorns bruts positius d'entre 300 i 400 punts bàsics per sobre del Líbor a 3 mesos.
  • Retorn absolut positiu en qualsevol entorn de mercat, amb una volatilitat menor a la inversió clàssica en accions.
  • Minimització dels riscos invertint en operacions que ja han estat anunciades, com ara fusions, licitacions, escissions, liquidacions, etc.
  • Cartera diversificada i amb un elevat grau de liquiditat que tracta d'evitar el risc de mercat, el risc individual de cada operació i la correlació entre mercats i operacions.
  • Classes de participacions en tres divises: USD, EUR i CHF (les dues darreres amb cobertura contra l'USD).

Per a més informació sobre la rendibilitat i els retorns, faci clic aquí.

GAMCO International SICAV és un Organisme d'Inversió Col·lectiva en Valors Mobiliaris (OICVM) SICAV autoritzat a Luxemburg i supervisat i regulat per la CSSF, amb número de registre B155657. Número de registre a l’INAF: EB02-0024-01. Data d’inici del fons: 30/09/2011. Rendiments nets de comissions. Rendiments passats no pressuposen rendiments futurs. Les comissions i les despeses associades al fons es poden consultar al prospecte. El prospecte es pot consultar a www.borsacredit.ad o a www.gabelli.com/sicav. Els estats financers semestrals i anuals es poden consultar a qualsevol oficina de Crèdit Andorrà. Societat gestora: MDO Management Company SA. Gestor d'inversions i promotor: Gabelli Funds LLC. Entitat dipositària: J.P. Morgan Bank Luxembourg, SA. Distribuïdor del fons a Andorra: Crèdit  Andorrà, SA, amb número d’autorització EB 02/95.