TARGETES

Crèdit Andorrà et presenta una àmplia gamma de targetes perquè puguis escollir la que millor s’adapti a les teves necessitats. 

Descobreix l'ampli ventall de targetes de Crèdit Andorrà, tant de dèbit com de crèdit, i la targeta VIA-T, els seus avantatges i els descomptes associats.

Les targetes de dèbit i crèdit tenen les millors cobertures d’assegurances del mercat, a més de la seguretat i confiança de Crèdit Andorrà. A més, pots activar el servei d'alerta gratuït SMSCrèdit i començar a gaudir de la màxima protecció contra l’ús fraudulent de les teves targetes. El servei envia un avís dels pagaments que realitzis amb les teves targetes tant dins com fora d’Andorra. I a més, ara incorporen el sistema de pagament contactless, que incrementa l’agilitat i la comoditat en les compres que efectuïs.

Crèdit Andorrà - Targetes de dèbit
TARGETES DE DÈBIT

Les targetes de dèbit permeten tenir un control de les despeses, atès que el càrrec de les compres al compte és immediat.

Crèdit Andorrà - Targetes de crèdit
TARGETES DE CRÈDIT

Amb les targetes de crèdit, el càrrec de les compres és un càrrec diferit a final del mes.

COMERÇ ELECTRÒNIC SEGUR
COMERÇ ELECTRÒNIC SEGUR

A Crèdit Andorrà som conscients de la necessitat de garantir la seguretat en l’ús de les targetes dels nostres clients, també en el comerç electrònic.

Crèdit Andorrà - VIA-T
VIA-T

Un mitjà de pagament per no haver de fer cues ni aturar-se als peatges de les autopistes.

CRÈDIT WALLET
CRÈDIT WALLET

Perquè pagar amb el teu mòbil es oblidar-te d’efectiu de la cartera i de les targetes.