TARGETES

Crèdit Andorrà et presenta una àmplia gamma de targetes perquè puguis escollir la que millor s’adapti a les teves necessitats. 

Descobreix l'ampli ventall de targetes de Crèdit Andorrà, tant de dèbit com de crèdit, i la targeta VIA-T, els seus avantatges i els descomptes associats.

Les targetes de dèbit i crèdit tenen les millors cobertures d’assegurances del mercat, a més de la seguretat i confiança de Crèdit Andorrà. A més, pots activar el servei d'alerta gratuït SMSCrèdit. El servei envia un avís dels pagaments que realitzis amb les teves targetes tant dins com fora d’Andorra. I a més, ara incorporen el sistema de pagament contactless, que incrementa l’agilitat i la comoditat en les compres que efectuïs.

Amb les nostres targetes podràs fer compres en línia de forma fàcil i segura amb el servei Comerç Electrònic Segur. Aquest sistema d’autenticació és gratuït i genera l’enviament d’un SMS amb un codi únic i personal perquè puguis realitzar la teva compra online.

Crèdit Andorrà - Targetes de dèbit
TARGETES DE DÈBIT

Les targetes de dèbit permeten tenir un control de les despeses, atès que el càrrec de les compres al compte és immediat.

Crèdit Andorrà - Targetes de crèdit
TARGETES DE CRÈDIT

Amb les targetes de crèdit, el càrrec de les compres és un càrrec diferit a final del mes.

COMERÇ ELECTRÒNIC SEGUR
COMERÇ ELECTRÒNIC SEGUR

A Crèdit Andorrà som conscients de la necessitat de garantir la seguretat en l’ús de les targetes dels nostres clients, també en el comerç electrònic.

Crèdit Andorrà - VIA-T
VIA-T

Un mitjà de pagament per no haver de fer cues ni aturar-se als peatges de les autopistes.

CRÈDIT WALLET
CRÈDIT WALLET

Perquè pagar amb el teu mòbil és oblidar-te d’efectiu de la cartera i de les targetes.

Assegurances de les targetes
ASSEGURANCES DE LES TARGETES

Les assegurances de les targetes de Crèdit Andorrà li proporcionaran la tranquil·litat de les millors cobertures d’assistència en viatge.

Tax Free
TAX FREE

Si ets resident a Andorra i compres a l’estranger*, a Crèdit Andorrà t’ajudem a gestionar el retorn dels impostos de la factura.