Vida Risc

Ja tens al cap el futur dels teus?

A Crèdit Andorrà t’oferim la tranquil·litat que busques per fer front a possibles situacions adverses i garantim econòmicament el futur dels teus.

Gaudeix d’un 50% de descompte

Perquè ser conscient de la importància de tenir la vida assegurada per a tu i per als teus mereix un premi. Per a més informació, consulta les bases de la promoció.

Per poder beneficiar-te del 50% de descompte en la prima anual, només has de contractar una nova pòlissa de qualsevol de les assegurances de vida següents:

Crèditvida Integral

Una assegurança innovadora que et dona cobertura per defunció i invalidesa total i permanent, et retorna el 25% de les primes pagades quan compleixis 65 anys i t’ofereix cobertura en la prevenció del càncer i d’accidents cardiovasculars.

Crèditvida Capital

L’assegurança que garanteix una tranquil·litat  econòmica amb una indemnització a partir de 12.000 euros als beneficiaris de l’assegurat en cas de mort o invalidesa.

Crèditvida Previsió

L’assegurança de vida que, a més de pagar una indemnització en cas de mort, us ofereix a tu i als teus familiars uns amplis serveis de defunció.