VISA UNICEF

Dona suport als infants soldats alliberats de la República Centre Africana amb la targeta de crèdit Visa Unicef de Crèdit Andorrà.

Pots consultar la pàgina oficial d'UNICEF fent clic aquí.

Crèdit Andorrà destina una aportació anual a la lluita contra l’ús d’infants soldats per part de grups armats; a més del 50% dels guanys de les comissions d’ús d’aquesta targeta.

Pots participar en aquest projecte a favor de l’alliberament dels infants soldats destinat a que rebin aliments, atenció de salut i psicosocial en centres transitoris i assistència sòcio-econòmica i educativa per a la seva reintegració, per només una aportació anual mínima de 30 euros.

 • Servei gratuït d’alertes antifrau SMSCrèdit (rebràs un avís al teu mòbil sempre que s’hagi realitzat un pagament amb la targeta superior a 60 €).
 • Ingrés d’efectiu (monedes i bitllets) a qualsevol hora del dia, als terminals d’ingressos de les oficines i a les zones automàtiques 24 h. L’ingrés es trasllada al compte de manera automàtica igual que en una oficina convencional.
 • Un ampli ventall de descomptes molt atractius.
  • Descompte del 2% en carburants i articles de consum comprats a les botigues de la xarxa d’estacions de servei CEPSA, ELF i REPSOL del país.
  • Descompte del 10% en els forfets d'esquí de 2 a 7 dies a Grandvalira i a Vallnord. Només per a la compra a les taquilles de l’estació.
  • Descompte del 15% a Naturlàndia en totes les activitats que ofereix el parc.
  • Descompte del 10 % en els abonaments de Cicland.

Sistema de pagament contactless que permet estalviar temps a l’hora de fer els teus pagaments i a més, ofereix comoditat i seguretat en no haver de lliurar la targeta al comerciant al moment de realitzar la compra.

El funcionament és còmode i ràpid: en primer lloc es tecleja l’import de la compra al TPV contactless. Seguidament, el client acosta la targeta contactless al terminal i, de manera automàtica, es produeix el pagament i s’imprimeix una còpia de l’operació. En cas que l’import superi els 20 euros s’afegeix un pas addicional per motius de seguretat: després d’acostar la targeta al TPV, el client haurà d’introduir el número secret PIN per tal de validar l’operació.